Winterupdate, de eerste helft van 2020...


Helaas gaat de eerste wedstrijd van het IDM seizoen 2020 in Oostenrijk niet door i.v.m. het coronavirus. Heel erg jammer, maar we kunnen er niks aan veranderen. Ook de trainingen in Spanje zijn afgelast, anders zouden we vandaag in Cartagena zitten. We hebben in de loop van het nieuwe seizoen niet stil gezeten, de kleurstelling is compleet veranderd, zo ook de gehele uitstraling van het Abbink-HP Racingteam. Eerst was het de bedoeling om de motor neon-roze te spuiten en daarna over te wrappen met zwart en wit, maar dit bleek onmogelijk en moesten we iets nieuw verzinnen. We hebben wel met neon roze kuipen de voorjaarstraining in Cartagena gereden :) Ik viel goed op!

 

We hebben in de loop van het nieuwe seizoen niet stilgezeten, de kleurstelling is compleet veranderd, zo ook de gehele uitstraling van Abbink-HP Racingteam. Eerst was het de bedoeling om de motor neon roze te spuiten en daarna over te wrappen met zwart en wit, maar dit bleek toch onmogelijk en moesten we iets nieuws verzinnen. We hebben wel met de neon roze kuipen de voorjaarstraining in Cartagena gereden :) Ik viel goed op zeg maar! 

 

Nu hebben we het gevonden, Yahama Racing blauw met roze details. De kuipen zijn weer overgespoten door Remar autoschade & lakservice en hebben een prachtig metallic effect. Daarnaast heb ik mijn nieuwe pak in ontvangst mogen nemen, met dank aan Damen Motorkleding, ik ben er super blij mee! Momenteel zijn we nog bezig met de pitboarding, maar houd de website en facebook in de gaten, want het gaat heel gaaf worden. 

Voor dit jaar heb ik een nieuw logo, we willen ook shirts en petten gaan drukken samen met MMA-Signs. Ik houd jullie op de hoogte!