IN DE MEDIA


Interview start-grid IDM Oschersleben 2021

Voor aanvang van de tweede wedstrijd in Oschersleben hield Eddie Mielke van het IDM een leuk interview met Jasper Iwema en later verschijn ik ook in beeld:) Vanaf 7:20:30!


Racesport coureur in de spotlights: Mieke Abbink 

Ook voor de coureurs is het een bijzondere- en onzekere tijd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Na een winter van voorbereiding staan er voorlopig nog geen races op het programma en is het vooralsnog onduidelijk wanneer de eerste race überhaupt wordt verreden. Hoe gaan de coureurs hiermee om, hoe houden ze hun conditie op peil en wat zijn de gevolgen? 

Je leest het hier

In de Tubantia!: 'De Almelose Mieke Abbink (15) staat volgende week aan de start tijdens de TT van Assen'

ALMELO - Zodra het startlicht dooft, is ze de zenuwen de baas. Want als het aan Mieke Abbink ligt, staat ze zondag als een van de jongste deelnemers in de supersport 300 klasse op het podium van de TT in Assen. Lees het hele stuk hier->>

Gamma Racing Day! 

94.500 mensen bezochten in het weekend de zevende editie van de gratis toegankelijke GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen en daar mocht ik tussen staan! Met dank aan LDP! 

 

In de Telegraaf!  

Nadat ik in de Tubantia stond werd ik gebeld door de Telegraaf! Ze vonden het te gek wat ik deed en wilden ook graag een interview met mij. 

13 oktober 2016 


In het TT journaal van 22 juni 2015

Bekijk mijn stukje vanaf 19:30! 

 

22 juni 2015