IDM Red Bull Ring

 

Helaas hadden we het geluk niet aan onze zijde dit raceweekend... Nog nooit was ik op de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk geweest, een mooie baan en omgeving. 

 

Vrijdag had ik het moeilijk, de nieuwe baan was toch wennen en ik had nog weinig gevoel met de motor. Voor de kwalificaties hebben we de hele set-up van de motor aangepast en dit pakte goed uit. Met meer vertrouwen kon ik nu verder werken aan mijn techniek en de rondetijd goed verbeteren. 

 

Zondag hadden we twee wedstrijden op het programma staan en één warm-up. S 'ochtends zette ik binnen vijf rondes mijn beste tijd van het weekend, er zat dus veel potentie in en we keken positief naar de wedstrijden. Daarbij stond ik 26e getraind, dus er viel weinig te verliezen, en geen spanning! 

 

 

 

Helaas, vlak voor de wedstrijd, had ik technische problemen met mijn diabetespomp, het was lichamelijke onmogelijk om de eerste wedstrijd te starten. De hele middag hebben we geprobeerd om de waardes weer stabiel te krijgen, dit lukte niet, maar ik voelde mij wel beter voor de tweede wedstrijd; de start en eerste ronde waren super, ik kon meteen mensen inhalen en met de groep meerijden. Na een aantal rondes gereden te hebben had ik geen kracht meer en moest ik terug de pitstraat in. Enorm zuur en pijnlijk, gezondheid staat voorop en dit is onmacht. 

 

Ik wil iedereen bedanken voor de steun en hulp dit weekend. 

 

- Mieke